Nieuws

Maandag 24 en Dinsdag 25 december

gesloten


Woensdag 26 december    geopend voor lunch en diner

             Op reservering
Keuze uit 3 gangen menu of à la carte (geen broodjes)

Lunch          aanvang tussen 11.30 u en 14.00 u
Diner           aanvang tussen 17.30 u en 19.30 u

 

Feestdagen Menu 2018

Amuse
∗∗∗
Rouleau van gerookte makreel in noriblad
hoisinsaus en kletskop van sesam
OF
Carpaccio van knolselderij met zacht gegaard kalfsvlees
bitterbal van pulled pork
∗∗∗
Op de huid gebakken zeebaars
saus van venkel en steranijs
OF
Wildzwijnfilet met rode wijn-rozemarijnsaus
mousseline van zuurkool
∗∗∗
Uw eigen keuze van ons kaas assortiment
OF
Traktatie van zoetigheden

€ 34,00

Van 21 december tot en met 1 januari


Maandag  31  december

Vanaf 21.30 u bent u welkom om samen met vrienden en bekenden een gezellige jaarwisseling te vieren


Dinsdag  1  januari  2019

Geopend vanaf 11.00 u


Woensdag  2  en Donderdag  3  januari

Gesloten